Spela lotto med lotteri från hela världen

Vad gör du om du vill delta i stora lotterier, men om du inte bor i ett land där sådana lotterier finns? Här är lösningen.


Spela lotto från hela världen: EuroLotto gör det möjligt att delta i alla de stora lotterier runt om i världen, och är den enda tjänsten i sitt slag. Rekommenderas! Prova lotto-tjänsten här.

Du kan nu delta i några av världens största lotterier, oavsett var i världen du befinner dig:

EuroLotto erbjuder dig att spela på hundratals lotterier över hela världen.

Det kan vara frustrerande att läsa om människor i andra länder för att vinna hundratals miljoner (eller ens miljarder!) i vissa lotteriet som du inte har tillgång till.

Många av de största lotterier är endast öppna för dem som bor inom ett visst geografiskt område. Det är möjligt att delta i dessa lotterier om man använder EuroLotto. De köper biljetten för dig. EuroLotto grundades 1995 och har funnits som ett brittiskt företag sedan 1999. Företaget har stor ekonomisk trygghet och ett gott rykte.

Lotto-spel från hela världen

Nu kan du spela på alla större lotterier runt om i världen, som det populära Powerball, MegaMillions, EuroJackpot och EuroMillions lotteriet. Alla dessa är kända för att dela ut hundratals miljoner i jackpot vinster, ibland har det också talats om de miljarder dollar vinster.

EuroLotto öppnar möjligheten för att vem som helst kan vinna stora summor pengar i spel. Läs vidare för att ta reda på vad du behöver göra för att komma igång.

Börja spela på lotteri på "internationell nivå"

Att spela på EuroLotto är mycket enkelt. Välj land och välj ett lotteri från det landet. Du måste registrera ett konto och välj en betalningsmetod för din lottokupong, svårare är det inte.

  1. Börja först genom att gå till EuroLotto.
  2. Välj det land du vill spela på lotteri från och välj sedan en viss lotteri.
  3. Remitteringar är fortfarande ganska enkel, men enligt den nya lagstiftningen om överföring av pengar till utländska spelbolag, kan du behöva hjälp. Vi rekommenderar att du använder en betaltjänst Neteller som mellanhand, och deras kundtjänst om du behöver hjälp med penningtransaktioner. Observera att det fortfarande är 100% lagligt för dig att överföra pengar till utländska spelbolag (förbud gäller endast banker som inte längre har tillstånd att bedriva transaktioner från kreditkort till utelandske spelbolag).
  4. Välj ut siffrorna och skicka kupongen nätet, du är nu i nästa lottdragning!

EuroLotto hjälper till att stödja välgörande ändamål, såsom WWF, Rädda Barnen och MSF (Läkare utan gränser). Med EuroLotto kan du t.ex. spela Mega Millions, Powerball, Lotto 6/49, Super 7, Euro miljoner New York Lotto ++

Inga liknande lotto-tjänster

EuroLotto är den enda internationella lotteriagent och det finns inga liknande tjänster. Det enda alternativet är att resa till det land där du vill delta i lotteriet, och leverera en kupong som vanligt över disk. EuroLotto har gjort det mycket lättare, men tjänsten är fortfarande något okänt i många länder.

EuroLotto ger dig chansen att vinna en miljon (betalas i amerikanska dollar, euro, brittiska pounds etc, kommer din bank automatiskt konvertera om du vinner).

Det finns många fördelar med att spela på lotteri via EuroLotto:

  • Global Service: köpa lotto biljetter från över 80 lotterier från hela världen
  • Snabbt och enkelt: Köp biljetter och EuroLotto kommer att kontrollera resultaten för dig och meddela dig om eventuella vinster.
  • Om du vinner, vill priserna överförs direkt till den betalningsmetod du har valt i förväg.
  • Trovärdighet: Detta lotteri tjänst har varit kända för att ge god och vänlig service i över 10 år

Prova att vinna den nästa lotto-miljardären med världens mest berömda lotteri agent! Lottokuponger för större lotterier runt om i världen är bara några klick bort, och det kan inte bli enklare än så här. Klicka här för att leva i din lotteri kuponger via EuroLotto.