Nätpoker och poker

Om du är bra att spela poker (eller bara har tur) kan du tjäna massor av pengar på nätpoker.

nätpoker, poker

Nätpoker är populärt i Sverige och många svenska spelare lever av att spela poker. Här är en lista över svenska nätpoker sajter.

Många svenskar har blivit rik på nätpoker. Vi pratar i bästa fall flera miljoner i intäkter från poker - på mindre än en vecka!

Många svenskar har blivit rika på poker, detta är obestridliga fakta. Därför är det också lämpligt att nämna att spela poker som ett sätt att tjäna pengar.

Poker är inte lotto, och de mest erfarna pokerspelare anser poker som skicklighetsspel.

Tjäna miljoner i nätpoker

I media kan man nästan varje vecka läsa om pokerspelare i Sverige som tjänar fett på nätpoker.

Idag finns troligen över 1.000 svenskar i Stockholm som lever bara på pengar från poker. I hela Sverige är det inte onaturligt att tro att över 5.000 svenskar finansiera levnadskostnaderna uteslutande från pokerspel. För varje spelare som lever på online poker, är det många som spelar bara för skojs skull, eller som vill komplettera sin inkomst.

Några svensakar vinner stora pengar på online poker och kan tjäna över 1 miljon per år, en del tjänar flera miljoner om året. Nätpoker erbjuder stora möjligheter att tjäna pengar.

Poker och skatter i Sverige

Du betalar inte skatt på poker i Sverige.

För att undvika att betala skatt på vinsten, måste du använda en poker tjänst som är licensierat inom EU. På denna sida kommer vi att nämna flera pokertjänster, och har alla licenser inom EU, och är därför inte skattepliktiga.

Bästa platserna att spela nätpoker

Det finns tusentals valmöjligheter när det kommer till nätpoker. Du bör vara försiktig, eftersom det finns en hel del dåliga tjänster i den här branschen.

Här är några nätpoker sajter vi har god erfarenhet med:

  • Betsafe Poker är den nya favorit bland svenska pokerspelare. Här hittar du de mest intressanta turneringar, crazy freerolls, många specialerbjudanden. De erbjuder en säker och rolig spelupplevelse. Bonus till alla nya kunder. Detta är bra nätpoker, vår främsta rekommendation till alla svenska pokerspelare.
  • Betsson Poker har ett stort förtroende bland sina skandinaviska kunder. Företaget har över 1 miljon registrerade spelare, som erbjuder online poker och många andra spännande spel. Betsson har öppnat fysiska lokaler i Sverige som utmanar det svenska spelmonopolet. För svenska fans av online poker är Betsson den stora hjälten, de har kämpat tappert mot den spelmonopolet också. Betsson erbjuder utmärkt service och deras online poker spel kan verkligen rekommenderas.

Förtroende i Skandinavien: De ovan nämnda företagen har stor trovärdighet på den skandinaviska marknaden, och dessa företag har inte skattpliktiga gevinster! Alla tre företagen har ovan rötter i Skandinavien, däribland den skandinaviska entreprenörer som har hjälpt till att starta och driva företag.

Du kan bli rik i nätpoker

Det är fullt möjligt att bli rik i nätpoker. Man bör naturligtvis komma ihåg att detta är ett spel om pengar, och det är naturligt att vissa vinner spelarar och andra förlorar. Online poker är först och främst en möjlighet till att tjäna pengar, och det är det som gör spelet intressant.

Vem som helst kan bli bra på poker om de får lite erfarenhet. Som alltid handlar det om att vara öppen för nya möjligheter. Vem vet, kanske du har en oupptäckt talang som pokerspelare?

Bästa svenska skattefria pokersajter