Vinn pengar på lotto

Vinn pengar på lotto

lotto, lotteri, vinna pengar

Vinn hundratals miljoner på lotteri. Du behöver bara 6-7 rätta nummer för att vinna stora pengar i lotto. Det enda sättet för att delta i utländska lotterier (förutom att resa till landet) är att använda en lotteri-agent.

Att man kan bli rik på lotto är inget nytt, men visste du att det finns lotterier där du kan vinna hundratals miljoner - till och med miljarder!

Sannolikheten att bli rik i lotto är liten, men det verkar inte stoppa hundratals miljoner lotterispelare runt om i världen. En vacker dag, kan man få tur.

Har du råd att investera 100 kronor i veckan, om du får chansen att vinna 100 miljoner?

Börja idag, och bli rik

Världens största lotteri betalar ut hundratals miljoner. Ibland har det också betalats ut miljarder.

Du kan spela på lotteri och bli søkkrik. Chansen att vinna första pris är ett annat tema, men gott som varje dag finns det några som är lotteri miljonär. Lotto handlar verkligen om att få tur, och det är något som alla kan ha ibland.

Spel på världens största lotterier!

Du behöver inte resa till andra länder för at spela på stora multinationella lotterier.

Om du vill spela på amerikanska Powerball, eller EuroMillions, eller praktiskt taget nästan alla andra lotteri kan du använda denna lotto-tjänst.

En lotteri-tjänst eller lotteri-agent gör det möjligt att delta i lotterier från hela världen. De har agenter och kontor runt om i världen där de köper biljett på uppdrag av sina kunder. Det är ett enkelt och säkert sätt att spela på lotteri, och även det billigaste alternativet som finns på webben.

Lotterier på nätet

På nätet har du berömda lotterier från hela världen:

  • USA: Powerball, Mega Millions, NY Lotto, Megabucks, och många fler.
  • Europa: Jätten Euromillions (världens största lotteri), Storbritannien: Thunderball, norska, svenska och finska nationella lotteri, italienska SuperEnalotto, den spanska nationella lotteriet, och många fler.
  • Plus många fler lotterier från Asien, Australien, Kanada, Brasilien och Sydafrika.

Varför du kan vinna så mycket på lotteri?

I världen spelas det lotteri för stora summor, och det är just detta faktum vilket innebär att priserna i lotteriet är så gigantiskt. Eftersom det finns så många deltagare som köper lotteri kuponger, så blir priserna jättestora.

Sex rätta siffror är allt som krävs för att bli hundratals miljoner rikare! Det låter ganska enkelt (även om det inte är så). Kontrollera 6 siffror och du har vunnit hundratals miljoner. Om du har extra tur så vinner du jackpotten på över en miljard. Det finns en massa pengar.

Prova dessa lotterier

Powerball: Powerball (US) har 5 numren och ett extra nummer. Första pris varierar från $ 30 till $ 250 miljoner dollar (180.000.000 till 1.500.000.000 kronor). Spela Poweball här.

EuroMillions: Detta lotteri är förmodligen världens största. Det har betalats ut vinster på över 2 miljarder kronor. Lotteriet går i Spanien, Frankrike, Storbritannien, Belgien, Vatikanstaten, Portugal, Österrike och Schweiz, men på nätet, kan du även delta från Sverige. Spela EuroMillions här.

Två sätt att spela

Det finns bara två sätt att delta i lotterier såsom Powerball, Euromillions, och alla de andra stora lotterier runt om i världen:

  • Resa utomlands för att spela: Resa till ett land där det aktuella lotteri spelas, registrera dig som kund, och köp biljetter.
  • Registrera dig på EuroLotto: Registrera dig som kund på EuroLotto och köpa biljetter - en enklare, snabbare och billigare alternativ.

EuroLotto är en unik lotto tjänst på webben. Rekommenderas för alla som vill ha lite extra spänning, och som vill ha en chans att vinna hundratals miljoner.