Spela utländska lotteri i Sverige

Här är en enkel handbok om hur du kan delta i de stora lotterier runt om i världen - hemma vid datorn i Sverige.


ska spela lotto utomlands måste använda lotto tjänsten EuroLotto. Detta är en allvarlig och god service, och den enda i sitt slag finns i Sverige. Här kan du välja och vraka bland alla världens lotto spel av betydande storlek.

EuroLotto är den tjänst du behöver använda för att spela på lotteri utomlands från Sverige. Här kan du komma åt alla världens stora lotterier.

Denna tjänst är mycket lätt att använda. Du går in på hemsidan, välj lotteriet (som ni kan se, valet stora, försök som Powerball eller Euromillions!) Och plocka dina lotto nummer och hur många veckor du vill lotteri kupong att gälla.

Klicka här för att börja - Spela på EuroLotto

Vad ska du göra för att vinna på lotteri? Enligt många lotteri miljonärer Tricket är att hitta ett lotteri system, och hålla fast vid det. Om det är att dra familjen och vänners födelsedagar eller något annat är upp till dig.

vann $ 220.000.000 med privat lotto system

Heldiggrisen Brad Duke använde ett separat lotto system och med detta system, han vann en svindlande $ 220.000.000 (dollar!). Det är en bra bit över en miljard svenska kronor

Lotto system som används är följande:

  • välja lottnummer genom trial and error. Titta på historien 6 månader tillbaka, och hitta de 15 vanligaste nummer. Välj sedan slumpmässigt bland dem när du spelar lotto.
  • Du kan vinna små priser till att börja med, men så småningom ökar chanserna att du kan vinna stora priser. Kanske, liksom Duke, vinner du även 100-tals miljoner med detta system :)

För att spela på de största lotterier i världen från Sverige måste du använda EuroLotto. Detta är den enda lotteri som finns hos Sverige, åtminstone den enda allvarliga. Tjänsten har funnits i 10 år och drivs av vår erfarenhet av ärliga människor.

Vi rekommenderar att du kolla in de största lotterier. En lotto strategi många använder är att satsa på födelsedagen så får du den närmaste familjen, och om det finns fler än 60 siffror, multiplicera antalet med två. Lotto är inte svårt, och ett system är lika bra som den andra.

Försök att gissa samma nummer i flera lotteri

Ett annat rolig sak att göra är att förutse samma siffror i många lotterier. När du ökar dina chanser att vinna. Istället för att spela med samma lotto serien 52 veckor kan du spela 52 olika lotteri vid 1 vecka med samma siffror.

En vecka försökte vi med 6 lika många i 63 lotterier. Resultatet blev en snygg vinst på 48.928 tusen! Bland dessa var en stor vinst, och 6 mindre vinster.

annan gång vann vi, försökte vi 100 i 20 lotterier där minst 6 siffror var identiska i varje rad. Det var en ansträngning, men vi täckte insats och gick med 26.371 tusen i svart.

Med EuroLotto är du fri att prova alla tänkbara lotteri system.