Lotto: Vann $220 miljoner med ett eget lottosystem

Brad Duke vann $ 220.000.000 med egna lotteri system. Här vi avslöjar hela systemet.


Brad Duke vant godt over en milliard kroner med sitt lotto system. Her kan du lese om det enkle systemet han brukte for å vinne rekordgevinsten i lotto.

Var det tur som gjorde det möjligt att övervinna en av de största lotterivinster, eller systemet verkligen fungerar?

Powerball är ett lotteri som spelas bara i USA, men med hjälp av tjänsten EuroLotto på internet är det möjligt att köpa lotto kuponger via deras tjänst, som har dotterbolag i många delar av världen som köper lotteri kuponger.

Brad Duke vann $ 220.000.000 med sin lotto system

Brad Duke utvecklat ett system för att välja lotto nummer. Förmodligen var det tur och slump som gjorde honom vinna, inte själva systemet. Han vann priset i Powerball, som har en avancerad algoritm för att generera slumptal, där fysikens lagar och slump avgör vilket nummer kommer upp.

$ 220.000.000 är mycket pengar att vinna på lotteri (cirka 1,3 miljarder kronor). Var det "-system " eller tur som gjorde skillnaden? Vi väljer att tro det senare, men utesluter inte användning av strategin kan vara mindre skillnader också i lotteriet.

I teorin är det omöjligt att förutsäga vilka nummer som kommer att väljas vid nästa dragning, men förlorar hertigen kan ha ett system som fungerar ännu?

Ett lotteri system kan öka dina chanser att vinna pengar

Det finns många som erbjuder avancerade program för att bättre odds för att vinna på lotteri. De har förmodligen glömt att lotteriet är en 100% slumpmässigt spel...

Men ett lotteri system till viss del öka chanserna. Hur? Genom att delta och spela varje vecka skulle öka chanserna, och ett system som motiverar att spela lotto regelbundet ökar chanserna att vinna jämfört med om du inte spela. Med förbehåll för behöver inte något system för att lämna in en kupong med slumptal varje vecka.

Brad Duke tänkte dock för att ha en egen lotteri system, här är hans system att vinna på lotteri...

System för att vinna på lotteri

Här är det system som Brad brukade vinna på lotteri vinster rekord:

  • välja lottnummer genom att försöka att fela något. Ta en titt på de senaste siffrorna som har plockat de senaste sex månaderna, och sedan en uppsättning av 15 tal som är vanligast.
  • Som
  • nummer Power Ball, använda dessa 15 siffror, och i övrigt leka med de nummer du har samlat in från statistiken under de senaste månaderna. Vid första du kan vinna små priser om strategin fungerar, då du öka dina chanser att vinna jackpotten på några hundra miljoner...

Lotter en en seriös aktör och den enda tjänsten i sitt slag i världen. Denna tjenesn kan delta i alla de stora lotterierna i världen, totalt är det en fråga om ett hundratal olika lotterier

Prova EuroLotto här