Hur man spelar bingo på nätet?

Vill du börja spela bingo på nätet? Det är enkelt och roligt! Här visar vi hur du spelar nätbingo.


Bingo är roligt! Bingo har blivit en av de mest populära spel om pengar på internet. Prova till exempel spela bingo på Betsson Bingo, vår favorit!

att börja spela bingo på internet är inte mycket du behöver göra. Det är inte så mycket skicklighetsspel lycka spel, så du måste vara lycklig!

Bingo är stor underhållning för alla

Om du har spelat bingo i en svensk spel arkad i Sverige du vet att det är inte bara gamla människor som spelar. Ungdomar deltar också, men oftast spelar lagt till en tispunkt som är perfekt för seniorer, och därmed myten om att "bingo för seniorer."

Bingo på internet är faktiskt väldigt cool, och när du startar kommer du att vara anslutna (Obs! inte spela för mer än du har råd!).

Spela bingo online

Bingo på nätet är mycket roligt, men hur du kommer igång med att spela?

Börja med att hitta en bingohall på nätet. Utbudet av bingo webbplatser är stor, men här är våra rekommendationer:

  • Betsson Bingo är populæri Skandinavien och det finns många svenska spelare. Detta är en säker plats att spela online. Här hittar du tusentals svenska spelare och möjligheten att vinna miljoner på något så löjligt enkelt att bingo. Du registrerar dig via denna sida få en ext bonous som du inte skulle ha fått om du hade gått direkt till hemmet.

Bingo reglerna kan förklaras så enkelt som så här:

Du köper en eller flera bingo kort. Styrelsen har 5 rader och 5 kolumner. Av dessa drog ett nummer av totalt 75 nummer, ett nummer i taget. För varje gång det matar ett antal automatiskt markeras på din bräda (när du spelar online, annars du korsar med penna på papper).

När du har en kolumn, en rad eller en diagonal så du har BINGO! Vissa bingo varianter fungerar även med andra mönster. Spelar du med flera styrelser du har fler chanser att vinna

Bingo är så enkelt att även barn kan spela det (naturligtvis inte med pengar online -. Endast vuxna bark, re).

Nu vet du hur man spelar bingo :) Det är roligt, och det återstår bara att försöka -! lycka